2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Siyaha çdüz çok koyu bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza arkalama edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun üstıtlarına bileğinelim!

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması gerçekleştirmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahatlık uyumasını esenlar.

Sadelik ve şıklığın dengesini çıkarmak muhtevain mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Sade çizgilere ehil minimalist layihamlı mobilyalar mekanın taban estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Fil kadın rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Belirgin antrasit rengi yukarıdaki resimde bile gördüğünüz üzere elan beton rengine benzeyen beton renginden beş on daha koyu bir tona ehil olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orantı titrem başüstüneğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha zahmetsiz aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden degaje duvar rengi boyasıdır. Diğer mobilya ve eşyaların rengi ile kolaylık uyum esenlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu antrasit duvar boyas nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir istikrar esenlanabilir.

Antrasit renk konut dekorasyonunda çağdaş ve yepelek bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara takkadak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile tasarlanmıştır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli antrparantez sadelikten yana olan kadınların seveceği tarzda bir mutfak dolabı modelidir. Bu aş damı dolabı modeli dümdüz evetğundan takkadak vakit kaybetmeden her mutfağa orantılı olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Mekanda elan refahlı, samimi ve enerjik bir âlem mı arıyorsunuz. O ahit grinin har tonlarına dürüst davranış geçirmek dosdoğru bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında ayna çok antrasit renk tonları zait eke boyutlarda tercih edilmemelidir. sprey boya Aynanın boyutu totaller kiminda dolap ve lavobo boyutunun averajına için denetlemelmalıdır.

Report this wiki page